“Candy Bar” – tas ir dekoratīvs galds ar visāda veida saldumiem. Ja agrāk svētku mielasts noslēdzās ar torti, tad tagad torti var aizvietot arī ar dažādiem saldumiem, piemēram, šokolādi, marmelādi, keksiņiem, keikpopsiem, karameli, maršmeloviem un riekstiem krāsainās glazūrās, bezē, sukādes, dažādu formu cepumi, iemīļotie Macarons cepumi, kā arī augļi un dzērieni. Viss skaisti izlikts trauciņos, kuri, savukārt, izlikti dažāda augstuma statīvos.

table (1) table 2 (1)

Ļoti svarīgi, lai saldumu uz galda būtu daudz, lai katrs varētu izvēlēties tieši tik daudz, cik pats vēlas. Saldumiem vēlams būt vairākās krāsās, kā arī ar citādākām garšām. Dažus saldumus iriespējams dekorēt ar uzlīmēm, zīmītēm, lentītēm, kā arī ar kartītēm, karodziņiem un pat fotogrāfijām. Pareizi izveidots “Candy Bar” rodas par spēka vietu, kurai cilvēki garām  nespēj paiet.

table 3 (1) table 4 (1)
Ir iespējams laicīgi izgatavot kastītes, iepakojumus ar pateicības kartiņām, ņemot vērā, jūsu pasākuma stilu. Tādējādi, katrs no viesiem varēs paņemt kādu saldumu arī līdzi uz mājām. Un nākošajā rītā, dzerot ik rīta kafiju atcerēties un pateikt:” Tie tik bija svētki! ”

table 5 (1)